HISTORIKU I SHOQATES
Shoqata Pediatrike Shqiptare eshte nje shoqeri e themeluar ne vitin 1995. Shoqata ka me shume se 400 anetare, pediater dhe mjeke familje dhe zgjerohet cdo vit me anetare te rinj. Cdo vit mbahet nje konference kombetare me pjesemarrje nderkombetare. LEXO TE PLOTE