Capture.PNG

                                                                                                                                                                                               

SHOQATA PEDIATRIKE SHQIPTARE

 

NJOFTIM

Te nderuar kolege e anetare te ShPSH!

Kandidatet per Kryesine e SHPSH, qe dorezuan dokumentacionin perkates prene Sekretarise se SHPSH, jane si me poshte vijon:

Prof. Raida Petrela
Prof. Eleni Nastas
Prof. Gjeorgjina Kuli-Lito
Prof. Asoc. Edmond Laho
Dr.Shk. Artan Haruni
Dr.Shk. Alketa Hoxha

Bashkengjitur gjeni Curriculum Vitae te secilit Kandidat.

Per menyren e votimit do ju njoftojme ne ditet ne vazhdim.

Duke ju uruar suksese kolegeve, do ju lutesha te vizitoni shpesh faqen tone ne Web-site e Fb per te qene update me njoftimet dhe ecurine procesit te votimit.

Me respekt,

Prof.Asoc Donjeta Bali
Sekretare e Pergjithshme e SHPSH

 

CV-te e kandidateve

 

Artan Haruni    

 

Eleni Nastas

 

Gjeorgjina Kuli-Lito

 

Raida Petrela

 

Alketa Hoxha

 

Edmont   Laho