Shoqata Pediatrike
Shqiptare

Albanian Pediatric Society

 23-26  tetor 2024, ne Cagliari – Sardenje Itali , zhvillohet: 20th International Workshop on Neonatology and Pediatrics and Satellite Meetings Children’s health. 

Te nderuar kolege , ju falenderojme shume per pjesemarrjen tuaj ne kete webinar internacional. Aktiviteti eshte akredituar me 6 pike te ECM europiane. Per te gjithe pjesemarresit qe do te plotesojne pyetesorin do te dergohen certifikatat perkatese. Kush nuk arriti ta gjej linkun ne” chat” e keni dhe ketu ne web site dhe fb.. Kryesia ShPSh

Linku i zoom per konferencen virtuale…

https://us02web.zoom.us/j/85282487864?pwd=4o2h3DOy7KgnLlwbSKbY5JNBVPIHLJ.1

GOOGLE FORM 

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdmgdN3dA6OMgA6FZYihwlEvktM0UI3IEwonezCGDkWCQvI4g/viewform?usp=sf_link

 

Plotesojeni dhe niseni: info@aps.al

Participant evaluation (LEE, Blended, Webpack)_240531_134559

 

 

 

17 – 21 April 2024

Granada Hotel and Convention Center, Belek, Antalya, Türkiye 

11th Europaediatrics Congress will be held in Antalya, Türkiye, 18-20 April 2024.

 

The meeting of Europaediatrics is a biennial congress for all general paediatricians and paediatric sub-specialists in Europe. It is the major scientific event of the European Paediatric Association and the Union of National European Paediatric Societies and Association (EPA-UNEPSA). EPA-UNEPSA represents all countries in Europe, with over 50 National European Paediatric Societies and Associations operating to promote child health and enhance paediatric care in both Europe and internationally. 

21 October 2023 – Deadline for Early-bird Registration 

24 November 2023 – Deadline for Online Abstract Submission 

22 December 2023 – Notification of Abstract Acceptance 

April 17-21, 2023 – Congress Dates 

https://www.epa-unepsa.eu/

NJOFTIM

Pēr pagesen e rregjistrimit për Konferencën Pediatrike :

Tarifa e regjistrimit është 5000 Lek ose 50 Euro. Pagesa do të bëhet në emër të ShPSh, pranë BKT, me nr llogarie:

 

 

SHOQATA PEDIATRIKE SHQIPTARE
IBAN; AL3620511021200859CLOTCLALLE (për pagesa në Lek)

 

AL1420511021200859CLOTCFEURA (për pagesa në Euro)

SWIFT: NCBAALTX

 

 

Kur të kryeni pagesën cilësoni emrin dhe mbiemrin e pjesëmarrësit në Konferencë.

Mbasi te arrihet numri maksimal i pjesemarrēsve nuk do tē pranohen mē regjistrime.

Ju njoftojmë që nuk do të ketë rregjistrim “on site” dhe nuk do të pranohet asnjë formë tjetër regjistrimi.

NJOFTIM
Data përfudimtare për dërgimin e abstrakteve të Konferencës është 10 Shtator.
Ju lutem dërgoni në emailin
info@aps.al
1- abstraktin
2- CV
Per arsye të akreditimit nga QKEV nuk do të pranohen abstrakte mbas kësaj date
Ju falenderojmë për mirkuptimin.
Kryesia e Shoqatës

NJOFTIM
Shoqata Pediatrike Shqiptare, njofton se në datat 13 dhe 14 Tetor 2023, në Hotel Tirana International , do të zhvillohet Konferenca e 18-të Kombëtare e ShPSh.
Tarifa e regjistrimit është 5000 Lek ose 50 Euro. Pagesa do të bëhet në emër të ShPSh, pranë BKT, me nr llogarie: SHOQATA PEDIATRIKE SHQIPTARE
IBAN; AL3620511021200859CLOTCLALLE (për pagesa në Lek)
AL1420511021200859CLOTCFEURA (për pagesa në Euro)
SWIFT: NCBAALTX
Kur të kryeni pagesën cilësoni emrin dhe mbiemrin e pjesëmarrësit në Konferencë.
Ju njoftojmë që nuk do të ketë rregjistrim “on site” dhe nuk do të pranohet asnjë formë tjetër regjistrimi.

APEC Course
Objectives: The course will enable each enrolled participant to develop an in-depth knowledge of selected aspects of Paediatric Emergency Medicine. The course therefore complements prior knowledge; and introduces elements relevant to advanced practice in Paediatric Emergency medicine.

 

Vizitoni faqen:

www.shumasem.com   rreth prekurseve

Shoqëria Pediatrike Shqiptare është një shoqëri  e themeluar në vitin 1995. Ajo ka shumë anëtarë, pediatër dhe mjekë familjarë dhe zgjerohet çdo vit me anëtarë të rinj…

Ndiq aktivitetet e APS-së në galerinë e shoqatës sonë…

Mobile: +35569 26 30 662

e-mail: gkuli-lito@hotmail.com

—————————————–

Mobile: +35568 20 66 561

e-mail: artanharuni@hotmail.com

Anëtarësohu në Shoqatën Pediatrike Shqiptare

Më shumë Eksperiencë

Shoqata organizon çdo vit konferenca dhe aktivitet të tjera…

Trajnime

Shoqata organizon çdo vit konferenca dhe aktivitet të tjera…

Studime të fundit

Shoqata organizon çdo vit konferenca dhe aktivitet të tjera…

Abstrakte dhe analiza

Shoqata organizon çdo vit konferenca dhe aktivitet të tjera…

Bordi